Portfolio

Ett urval av Sundén Musik & Medias webbproduktionerLena Hoel - sångerska. Lena Hoel behövde en hemsida för att presentera sig själv och sin verksamhet.

Sundén Musik & Media utvecklade en helt ny site från grunden med programmering och design. Sidan är gjord PHP/MySQL, XHTML, CSS.

www.lenahoel.se
Media Artes - forum för nutida musik. Media Artes har verkat sedan 1981. Målsättningen är att främja konstnärlig verksamhet, primärt nutida konstmusik, men också andra konstnärliga uttryck.

Sundén Musik & Media utvecklade en helt ny site från grunden med programmering och implementering av egen designmall. Sidan är gjord PHP/MySQL, XHTML, CSS.

www.mediaartes.net
CoMA - Contemporary Music and Artists. CoMA bildades våren 2003 som ett center för nutida konstmusik. Verksamheten har sitt formella säte i Växjö och verkar inom ramarna för Musik i Syd med stöd av Rikskonserter och Statens kulturråd.

Sundén Musik & Media utvecklade hela siten med programmering och design. Sidan är gjord ASP.

www.comasweden.se
Sundén Wine - Vinexperten.se. Sundén Wine är ett företag som ligger i tiden med att erbjuda vin och matupplevelser för den kräsne livsnjutaren, samt kost, ekologi och konsthantverk med nya aktuella infallsvinklar. Bengt är pappa till Mårten som programmerat och designat hela sidan. Sidan är gjord ASP.

www.vinexperten.se
Angelfire.mine.nu. Ett av mina(Mårtens) första och största projekt i ASP. En community kring från början en CounterStrike-klan, vilken mer och mer utvecklats till ett slags kompis-community. Över 400 medlemmar i dagsläget.

(Sidan är för tillfället ej i drift)
Kammarorkestern Musica Vitaes intranet med arbetsscheman, nyheter, adresser, turnéprogram, filer, bilder m.m. Kodad i ASP och endast tillgänglig för personalen i Musica Vitae. I Musica Vitae jobbar jag(Mårten) till vardags.


© Sundén Musik & Media, Kapellvägen 16, 352 62 Växjö, 0708-385992, marten@sundenmusikmedia.se